Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Duffel | Inventarisatie solitaire bijen

 

Zaterdag, 30. Mei 2015 13:00 > Zaterdag, 30. Mei 2015 17:00

 

Inventarisatie solitaire bijen aan de AWW Waterbekken met de Aculea wilde bijen- en wespenwerkgroep uit het Mechels rivierengebied.

Dit beschermd en normaal niet toegankelijk terrein met vrij veel zeldzame planten werd nog niet onderzocht en geïnventariseerd. Het waterbekken ligt naast het natuurgebied „De Mosterdpot”. Er groeien een aantal zeldzame planten, dus een unieke kans om de aanwezigheid van bijen en wespen te onderzoeken.

Loupepotje en stevig schoeisel aangeraden.

Plaats van samenkomst: Mechelsebaan 218 Duffel, om 13 uur, parkeren kan op parking van het Psych.verzorgingstehuis Schorshaegen, Mechelsebaan 220 in Duffel. Einde 17 uur.

Info: Peter Geschier - 0477 69 96 76 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Chantal Deschepper, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

www.wildebijenwerkgroep.be

 

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.