Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Mortsel | Opendeurdag Natuurpunt Land van Reyen in Hoeve Dieseghem

 

Zondag, 21. Juni 2015 08:00 > Zondag, 21. Juni 2015

 

Geniet van de lentepracht in Klein-Zwitserland om na je wandeling in Hoeve Dieseghem te genieten van een Gageleer of warme drank met gebakje.

Als primeur voor de Hoevefeesten een lichte workshop waar je een bijenhotel leert bouwen (dat je dan nadien mag meenemen). Hiermee starten we om 14uur.
Met materiaal dat we vinden in ons natuurgebied Klein-Zwitserland maken we samen een klein bijenhotel. Breng een leeg conservenblik of PET-fles mee (groot of klein), eventueel ook een snoeischaar. Met veel creativiteit gaan we dan samen aan de slag, groot én klein, onder de deskundige leiding van conservator Wouter Melens.

Rommelmarkt
Geef je oude spullen een nieuw leven en breng ze tussen 13 en 14u naar de Hoeve. We verkopen ze ten voordele van Natuurpunt Land van Reyen. En kom vooral eens rondneuzen of er geen schatten tussen zitten die je kan gebruiken! Meer informatie met verzamelpunten voor je materiaal: zie ook detail rommelmarkt

Groene Winkel Natuurpunt Land van Reyen
Natuurboeken voor groot en klein, cadeautjes, petjes, geschenkjes, enz, je kan het er allemaal vinden. Kom zeker eens kijken!

Infostand buurtcomité Dieseghemwijk
Zin om je mee te werken aan een leefbare Dieseghemwijk met meer contact tussen de bewoners?

Iedereen welkom!

Info: Vera Slootmans

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.