Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Lint | The Age of Stupid

 

Donderdag, 29. Oktober 2015 20:00 > Donderdag, 29. Oktober 2015 22:00

 

'Waarom hebben we de klimaatverandering niet gestopt toen we de kans nog hadden?'
We schrijven het jaar 2055, de gevolgen van de global warming zijn rampzalig en acteur Pete Postlethwaite vraagt zich af waarom men in 2008 zo stom kon zijn om niet tijdig in te grijpen.
Zo begint 'The Age of Stupid', een documentair drama met een fictionele omkadering en voor het overige zes aangrijpende, échte verhalen die zich nú afspelen.

De Lintse milieuraad nodigt iedereen uit om 20 uur in de congreszaal van het OC De Witte Merel voor deze film in het kader de klimaatopwarming en de grote conferentie van de VN rond dit thema in Parijs. De film wordt ingeleid door Gie Belmans, milieuraadslid voor Natuurpunt Land van Reyen.

Je kan kaarten bestellen via het OC De Witte Merel, {phocamaps view=link|id=15|text=Liersesteenweg 25, Lint} , tel. 03 455 12 13, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inkomprijs 4,00 euro.

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.