kertslijn kersttak met kerstklok

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Ranst | Natuurfeest in het Vrieselhof

 

Zaterdag, 28. Mei 2016 18:30 > Zondag, 29. Mei 2016 17:30

 

Je kan diverse excursies, workshops, lezingen en demo's bijwonen. Op de bezoekersmarkt snuister je tussen de infostands met een vleugje folk op de achtergrond. Provincie en talrijke verenigingen beantwoorden je vragen over bos, natuur en landschap.

We houden open-deur in het kasteel waar diverse natuurverenigingen gehuisvest zijn. Met natuurfilms en een fototentoonstelling maak je er kennis met de biodiversiteit van de regio.De kleinese waterdieren kan je onder de microscoop bestuderen

Verder is er randanimatie voorzien voor jong en oud. Zo kan je op de (tweedehands)boekenmarkt 'Bos, Natuur en Landschap' boeken kopen, verkopen, ruilen ... of gewoon wegschenken. Ook aan de kleinsten wordt gedacht, met animatie op kindermaat.
Kortom: een feest om niet te missen, voor jong en oud, van s'morgens vroeg (de vogelwandeling) tot laat (muizen- en nachtvlinderstocht)!

Bekijk het volledige programma in PDF-formaat of bezoek de webpagina.

Meer informatie bij Ankona, 03 240 59 88, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.