kertslijn kersttak met kerstklok

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Lint | Vlindervriendelijke bibliotheek

 

Vrijdag, 15. Juli 2016 10:00 > Zaterdag, 20. Augustus 2016 12:00

 

dagpauwoog foto Jens BroeckxIn de bibliotheek zullen vanaf 1 juli thematafels rond vlinders en insecten worden opgesteld. De bib stelt haar eigen collectie vlinder- en insectenboeken voor en natuurlijk zal Natuurpunt Land van Reyen voor de nodige info en aankleding zorgen.

Vlinderfoto’s en kunstig geknutselde vlinders versieren de bib, en zijn een ganse maand tussen de boeken te bewonderen. Je kan er vintage-vlinderboeken van Natuurpunt bekijken, en zoveel meer. 
Wie wenst te tellen tijdens Het Grote Vlinderweekend, kan een deelnemingsformulier en flyer met de meest voorkomende dagvlinders meenemen in de bib.

Op zaterdag 6 augustus van 10 tot 12 uur organiseren we een vlinder-knutselactiviteit voor kids in de jeugdhoek van de bib. Voor ouders voorzien we een lekker tasje Oxfam Wereldwinkel-koffie. Inschrijven vooraf is niet nodig en knutselmateriaal is ter plaatse aanwezig. Graag wel alvast lege WC- en keukenrolletjes sparen, ook al knutsel je zelf niet mee. Ook vlindervriendelijke planten krijgen die dag een speciaal plaatsje in de bib.

Adres bibliotheek Liersesteenweg 25, 2547 Lint
Artikel op de site van de bibliotheek

Vraag je gratis Vlindergids aan

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.