kertslijn kersttak met kerstklok

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Algemene ledenbijeenkomst Natuurpunt Land van Reyen

 

Zondag, 29. Januari 2017 14:00 > Zondag, 29. Januari 2017 17:00

 

Voorstelling van het ambitieuze project 'Grote Boshoek', een samenwerking tussen vier Natuurpuntafdelingen: De Wielewaal, Zuidrand, Oude Spoorweg en Land van Reyen. 
Het is de bedoeling om de mooie open ruimte definitief te beschermen en hierin op termijn een netwerk van natuurgebieden en verbindende elementen te realiseren, met onder meer ecologisch zeer waardevolle oude loofbossen en moerassige gebieden in Hove, Boechout, Lint, Lier en Duffel. Bij alle betrokken afdelingen zijn de eerste aankopen al gebeurd.

 Alle details over dit gezamenlijk project worden je voorgesteld door woordvoerders van de vier betrokken afdelingen. Zij beantwoorden graag al je vragen. Alle leden met hun gezin zijn van harte welkom.

Daarna wordt een drankje en een hapje aangeboden om een succesvol 2016 af te sluiten en met hernieuwde kracht te starten aan de realisering van nog meer en betere natuur in 2017.

Graag tot dan!

dankwoord Bert
dankwoord Bert
sfeerbeeld 3
sfeerbeeld 3

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.