kertslijn kersttak met kerstklok

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Mortsel | Cultuur- & natuurfeest op de berm

 

Zaterdag, 29. April 2017 13:00 > Zondag, 30. April 2017 19:00

 

Dit weekend passeert een kleine parade cultuur, kunst en natuur over de oude spoorwegbermen van Mortsel. Je mag je een lineair wandelparcours van 1,5 km voorstellen waar je uiteenlopende dingen beleefd en bekeken kunnen worden: muziek- en poppentheater, vertellingen, kunst, natuurwandelingen, bijzondere dieren, poëzie, ... .

Ter gelegenheid van het Gebermte-festival organiseert Natuurpunt Land van Reyen kern Mortsel twee gegidste natuurwandelingen langs de berm. Op zondag 30 april. Om 13 uur en om 15 uur.

Samen “beleven” we de natuur en genieten van deze groene corridor in onze stedelijke omgeving. Ook Klein Zwitserland komt aan bod. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. samenkomst om 13 u aan de hoek Jozef Hermanslei - Vredebaan.
  2. vertrek om 15 u aan Hoeve Dieseghem. Wouter Volkaertsraat 44 te Mortsel.

Onderweg ontmoeten we muzikanten, poëten, of andere acts. Tussen de twee wandelingen in is er in de Hoeve Dieseghem gelegenheid om iets te drinken, en ook om kennis te maken met onze Groene Winkel.

'gebermte' is een experiment dat inwoners en bezoekers van Mortsel wil betrekken bij de herwaardering van de bermen en dat de gebruiksmogelijkheden ervan aftast. Het evenement wil andere percepties en vormen van beleving van de bermen in het leven roepen en 'Den Berm' in Mortsel laten uitgroeien tot een verbindende publieke ruimte. gebermte werkt nauw samen met de Week van de Amateurkunsten die ook dit weekend van start gaat.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of Marc Verbelen
Volledig programma op www.gebermte.be en www.facebook.com/gebermte

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.