kertslijn kersttak met kerstklok

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Boechout wandelt & fietst

 

Zondag, 11. November 2018 09:30 > Zondag, 11. November 2018 14:30

 

Naar aanleiding van 100 jaar einde Grote Oorlog, dit jaar een eerder historisch geïnspireerde Boechout wandelt en fietst.

De inschrijvingen zullen als gebruikelijk gebeuren van half tien ’s morgens tot half drie in de namiddag, mits een kleine vergoeding waarvoor je heel wat in de plaats krijgt. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis deelnemen.

Wandel- en fietsafstanden zijn toegankelijk voor iedereen.

Zowel voor volwassenen als voor hun kinderen is er een plezante wedstrijd voorzien, waarmee leuke prijzen te winnen zijn!

Een speciale editie, in het kader van honderd jaar Wapenstilstand en uitgewerkt in samenwerking met heemkundige kring ‘t Speelhof.

We hebben drie wandeltochten en twee fietsroutes uitgestippeld over de mooiste wegen en paadjes van Boechout. Onderweg leer je meer over wat er zich tijdens de Eerste Wereldoorlog op bepaalde plaatsen in onze gemeente heeft afgespeeld.

Tijdens de tochten is er een stopplaats om even uit te blazen en te genieten van een drankje of hapje. Ook bij de start en aankomst in de Jan Frans Willemsschool kan je iets drinken.

Wil je de wachtrij bij de start vermijden? Haal dan een startkaartje bij de vrijetijdsdienst (Jef Van Hoofplein 20, Boechout) en breng het ingevuld mee naar de startplaats.

Praktisch:

  • Startplaats: polyvalente zaal Jan Frans Willemsschool, Jef Van Hoofplein.
  • Starten: tussen 9.30 en 14.30 uur
  • Wandelingen: 6, 9 of 12 km. Fietstochten: 21 of 32 km.
  • De kortste wandeltocht kan je ook met een buggy wandelen.
  • Prijs: € 5 (voor -12 jarigen is deelname gratis), inclusief 2 drankjes en een stuk fruit

Info: sportdienst Boechout, Karine Pyl, 03 460 06 82, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boechout wandelt en fietst is een sportieve wandel- en fietsdag, georganiseerd door de gemeente in samenwerking met de sportraad, de werkgroep Trage wegen, Pasar en Natuurpunt.

2018 Boechout Fietst & Wandelt

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.