Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Lint: Fototentoonstelling 'Verliefd op natuur'

 

Dinsdag, 6. Januari 2015 13:00 > Zaterdag, 28. Februari 2015 18:00

 

Deze fototentoonstelling neemt je mee naar het hart van de werking van Natuurpunt Land van Reyen: onze vrijwilligers in actie!  

Aanplanten Vinderweide

In deze unieke selectie uit de vele beelden die ze maakten in de twintigjarige geschiedenis van onze afdeling, zie je ze aan het werk in onze prachtige natuurgebieden in de streek: de Molenbeekvallei in Vremde, Klein-Zwitserland in Mortsel, het Bos van Marpingen, het Babbelkroonbos en de Vlinderweide in Lint.

Onze vrijwilligers zetten zich in voor de paddenoverzet in het vroege broedseizoen, ze bewaken de voorjaarsflora in onze natuurgebieden, ze tellen de broed- en trekvogels, ze knotten en kappen, ze maaien en planten en nog zoveel meer.

Dankzij hun spontane inzet kan iedereen in alle seizoenen genieten van de natuur in de regio.

Deze tentoonstelling is dan ook een welgemeend “dankjewel” aan al onze vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd met veel enthousiasme inzetten voor de natuur. Laat dit een inspiratie zijn om niet alleen te genieten van dit natuurschoon maar zelf ook mee te komen “vrijwilligen” in de natuur.

Onze vrijwilligers zijn al verliefd op natuur. Jij binnenkort ook?

P.S. Op zaterdag 14 februari 2015 van 15 uur tot 18 uur, staan we met een speciale stand van Natuurpunt  met boeken over de natuur en andere voorwerpen en gadgets. Je kan ons dan vinden in de foyer naast de bib.

{phocamaps view=link|id=14|text='Ligging ontmoetingscentrum De Witte Merel'} 

Exacte openingsuren

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.